Aparitii media

Peste 1.000 de cursantiūüĎá se pregatesc deja de domeniul IT ca specialisti pe Securitate Cibernetica, iar o parte deja lucreaza la companii precum Atos, Nokia, Huawei, DB Schenker


Descopera cursul online despre Securitate Cibernetica & Ethical Hacking pentru incepatori la care s-au inscris peste 1.000 de cursantiūüĎá

Inveti de la zero ce ai nevoie sa stii pentru un job in IT ca Specialist pe Securitate Cibernetica

Ce este Securitatea Cibernetica?Este aria din IT care se ocupa cu protejarea sistemelor informatice si a utilizatorilor sai. Mai exact, companiile si persoanele fizice au servere, echipamente de interconectare (router, switch, load balancer, firewall) care practic ne dau accesul din internet in retelele acestea locale.

Marea majoritate a timpului il petrecem pe internet, de aceea aceasta securitate cibernetica este o arie foarte importanta in viata de zi cu zi pentru fiecare dintre noi. Vreau sa intelegi intregul context ca sa stii cum sa te aperi. Si pentru asta am ales sa iti scriu cateva lucruri fundamentale despre securitatea cibernetica si cum sa incepi in aceasta arie.

Unde exista un program, automat vine si o componenta de securitate cibernetica.

Programul respectiv poate sa fie scris si conceput la nivel de securitate sau poate fi scris si conceput doar la nivel de functionalitate. Acest fapt insa, lasa o poarta larg deschisa pentru atacatorii care vor sa extraga date, sa le modifice si sa faca orice vor ei. Aici intervine rolul unui specialist de securitate: sa identifici, sa raportezi si sa previ potentiale atacuri ale hackerilor din Interne.t

Ce poti face ca specialist in Securitate CiberneticaCe poti sa devii pe partea de Securitate Cibernetica?

Analist¬†‚Äď te uiti peste anumite rapoarte, esti atent la starea sistemelor, te uiti pe zona de raportare a retelei, a¬†serverelor¬†si de acolo tragi anumite concluzii, urmand sa vii cu anumite solutii pentru ceea ce ai gasit.

Pentester¬†‚Äď pe langa ce ofera analistul, aici se testeaza daca se poate intra in zona privata, daca exista vulnerabilitati pe care alte persoane le pot gasi cu usurinta. El aduce un plan de proiect in care isi propune sa testeze anumite¬†severe, servicii din retea, IP-urile si bresele pe care analistul le-a sesizat.

Cybersec Engineer¬†‚Äď practic, rezolva acel¬†bug¬†care se afla in aplicatie. Daca vorbim de retea, poate adauga o componenta in plus de filtrare. Daca vorbim de¬†development, unde echipa trebuie sa faca un¬†update¬†la sistemul de operare, el va avea grija sa le trimita mai departe lor.

Acesta poate activa in 2 zone:

Zona de administrare a sistemelor, in care se asigura ca acestea sunt securizate si masurile de securitate sunt implementate.

Zona de development, unde se ia in considerare si se rezolva ceea ce Pentester-ul a raportat.

Cat poti castiga ca specialist de Securitate Cibernetica?


In primul an de activitate salariile media se incadreaza intre 3.000 - 4.000 RON/luna net si pot depasi suma de 6.500 RON/luna net intr-o perioada de mai putin de 3 ani de la angajare. Odata ce acumulezi experienta si incepi sa performezi in domeniu vei putea atinge si chiar depasi suma de 10.000 RON/luna net, in Romania.

Ce companii angajeaza in Romania?

Cele mai mari companii au nevoie de admnistratori de securitate pentru a le putea gestiona sistemele informatice. Aici vorbim de companiile din telecom (Vodafone, Orange, Digi, Telekom), precum si furnizorii de servicii IT (Atos, Luxoft, Hella, Amazon, Voxility, Bitdefender, etc.) si multe alte firme atat din tara cat si din afara care sunt in (disperare) cautare de personal calificat.

Marea majoritate a oamenilor incep si nu reusesc, dar eu cred ca pot face lucrurile altfel. Cred in puterea informatiei, a practicii deliberate si a comunitatii care poate produce rezultate predictibile pentru oricine este asumat si doreste sa lucreze in IT.

Ce iti ofera platforma de cursuri IT by Ramon Nastase? Pe scurt, cursul de Securitate Cibernetica & Hacking, in limba romana, structurate pe saptamani, ajutor, suport, comunitate, Webinarii de TOP pentru inceput + angajare in IT si o platforma moderna care te va ajuta sa inveti in ritmul tau si sa aplici lucrurile la un nivel inalt.

Ca sa nu mai lungim vorba, te invit sa apesi pe butonul de mai jos pentru a incepe in IT prin Securitate Cibernetica & Hacking!

PS: pe langa toate acestea ai 30 de zile perioada de garantie de retur a banilor, deci esti fara riscuri.

De ce sa te inscrii la cursul de Securitate Cibernetica?

Structura si explicatii clare

Internetul si facultatile sunt pline de explicatii, dar oare le si putem intelege? In cadrul cursurilor IT, folosesc o structura de invatare pe saptamani (care te ajuta sa inveti intr-un mod organizat) si termeni clari in limba romana, pe intelesul tuturor, cu scopul de a te ajuta sa asimilezi informatia mult mai rapid si usor.

80% Practica, 20% Teorie

Accentul cade pe practica pentru ca este singurul mod prin care poti invata cu adevarat. Pe langa exemplele practice din tutoriale, vei avea si un set de exercitii de rezolvat cu scop de aprofundare si consolidare a noilor tale abilitati.

Acces nelimitat 24/7 pe viata

Prin contul pe platforma beneficiezi de flexibilitatea propriului program de studiu. Odata inscris la cursuri le vei putea parcurge in ritmul tau, oricand doresti, de pe orice dispozitiv, pe viata.

Odata ce te-ai angajat iti recupezei banii inca de la primul salariu
Fara stres si program, inveti in ritmul tau
Primesti ajutor si suport pe durata invatarii


Ce primesti odata inscris?

Cursul online, structurat pe saptamana, insumand 21 ore de continut video  [Week 1] Bine ai venit la curs!
Available in days
days after you enroll
  [Week 1] II. Concepte de Securitate Cibernetica
Available in days
days after you enroll
  [Week 2] III. Familiarizarea cu Kali Linux
Available in days
days after you enroll
  [Week 2] IV. Reconnaissance - Obtinerea de informatii
Available in days
days after you enroll
  [Week 3] V. Scanarea
Available in days
days after you enroll
  [Week 4] VI. Spargerea retelelor Wireless (Wi-Fi Hacking)
Available in days
days after you enroll
  [Week 5] VII. Hacking in Retea (LAN)
Available in days
days after you enroll
  [Week 6] VIII. Hacking pe Servere
Available in days
days after you enroll
  [Week 7] IX. DoS (Denial of Service)
Available in days
days after you enroll
  [Week 8] X. Malware
Available in days
days after you enroll
  [Week 9] XI. Spargerea parolelor
Available in days
days after you enroll
  [Week 10] XII. Cum se ascund hackerii?
Available in days
days after you enroll
  [Week 11] XIII. Criptografie
Available in days
days after you enroll
  [Week 12] XIV. Securizarea Retelei
Available in days
days after you enroll
  [Week 12] XV. Securizarea dispozitivelor personale
Available in days
days after you enroll
  [Week 13] Cariera ta in IT
Available in days
days after you enroll
cursuri it ramon nastase

BONUS #1: Acces in comunitatea VIP de pe Facebook cu peste 1500 de membri


Comunitate, ajutor, suport, resurse din partea sute de membri din cadrul comunitatii private a platformei la care poti apela pentru a depasi blocajele intampinate.

cursuri it ramon nastase

BONUS #2: Webinarii de TOP pentru un START in IT asa cum trebuieDe la dezvoltarea de abilitati tehnice, la gasirea motivatiei, la pregatirea pentru interviurile de angajare, gasesti discutii si explicatii pentru etapele prin care ai nevoie sa treci (pornind de la zero) pentru a incepe sa lucrezi in IT in 12 luni sau mai putin. Inscrie-te la curs, parcurge webinariile si vei vedea ca se poate si pentru tine!

cursuri it ramon nastase

BONUS #3: eBook de Securitate Cibernetica si Hacking
Ghid-ul care te ajuta sa inveti conceptele de Securitate si Ethical Hacking intr-un mod simplu si rapid. Acest Ghid te va lua de la zero si te invata conceptele de Securitate Cibernetica. Mai intai inveti teoretic, dupa care aplici practic si astfel inveti concepte de Ethical Hacking si Securitate.


cursuri it ramon nastase

Diploma de absolvire a cursuluiDupa finalizarea acestui curs online vei primi o diploma de finalizare. Diploma nu este acreditata de minister, dar va atesta faptul ca ai parcurs un curs de specializare in domeniul IT si te va ajuta in procesul de angajare.

ramon nastase

De la cine vei invata?


Eu sunt Ramon Nastase, ma consider a fi un IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferi Libertatea, Progresul si Bucuria de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.  

Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut in ultimii 12 ani si sa le pun intr-un format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca.

Sunt trainer, autor si consultant educational care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer in corporatie si cunosc cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu si clar. 

In ultimii 12 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:

‚Äď am instruit personal peste 300 de persoane

‚Äď sustinut peste 1.000 de ore de training¬†

‚Äď instruiesc peste 4.100 de cursanti online

‚Äď particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu

‚Äď dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu: Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102

Experienta cursantilor


Narcis s-a angajat in IT in mai putin de 6 luni

Andrei si-a redescoperit pasiunea prin IT


Ai garantie 100% de retur a banilor timp de 30 de zile

Daca nu esti multumim de curs, imi poti scrie la [email protected] si iti voi returna banii.

Ce pierzi daca nu te inscrii acum la cursurile IT?


Oricine care da cu piciorul intr-o oportunitate de care s-ar bucura si de la care ar prinde avant si curaj, pana la urma isi asuma si anumite pierderi. 

Pe scurt, ajungi sa investesti timp si bani, dar castigi mai mult timp si mai multi bani (media salariala din IT find de 7.000 RON/luna net).

Timp irecuperabil


Cu cat amani mai mult decizia, mai pierzi o luna si inca una, si inca una in care nu apuci sa faci ceea ce iti place si nu ai rezultate.

Usurinta de a invata


Pierzi o structura de curs flexibila, special gandita pentru cei care vor sa invete si sa intre in IT chiar si de la zero.

Repeti aceleasi greseli


Te vei intoarce la situatia in care te pui sa inveti sa codezi si nu stii de unde sa te-apuci dupa primul bug, pentru ca nu ai o comunitate care sa te sustina si sa vina cu raspunsuri la detalii

Raspunsuri la Intrebari Frecvente


0) Plata se face doar in Euro?

Preturile sunt afisate in Euro, iar plata se face in RON.


1) In cat timp primesc accesul la curs dupa cumparare?

Pe mail, in maxim 24 de ore de la efectuarea platii.2) Pot face plata prin transfer bancar?

Da, poti face plata prin transfer bancar daca ne trimiti un mail al [email protected] cu titlul "Transfer bancar, curs IT", iar colegii mei vor reveni catre tine cu detaliile de transfer.3) Daca nu sunt multumim de curs, pot cere banii inapoi?

Da, in termen de 30 de zile de la efectuarea platii, ai dreptul de a face cererea de retur printr-un mail la [email protected]4) Daca nu ma descurc pot sa-ti pun intrebari?

Da, ai la dispozitie comunitatea de pe Facebook (grupul privat de discutii) unde poti sa adresezi intrebarile tale.5) Nu am studii in IT. Dupa ce parcurg activ cursul ce sanse am sa profesez in acest domeniu?

Daca nu ai terminat o scoala in domeniul IT, nu-ti fa probleme. Adevarul este ca ai toate sansele de a lucra in acest domeniu. De ceea ce ai nevoie este focus si practica in directia in care doresti sa-ti dezvolti o cariera. Cursurile IT te vor ajuta sa obtii o directie clara in cariera, sa stii ce job ti se potriveste si sa afli ce ai nevoie sa inveti pentru a te angaja in domeniul IT. Odata ce aceste lucruri iti sunt clare, te poti apuca sa inveti din cursurile tehnice care te pregatesc pentru acel job.6) Cum sa incep in IT? Care sunt pasii?

Exista 6 etape prin care ai nevoie sa treci (Definirea obiectivelor de cariera ‚Üí Directia in IT ‚Üí Invatarea tehnica ‚Üí Pregatirea pentru angajare ‚Üí Interviul de angajare ‚Üí Performarea in IT). Incepe prin a programa o discutie cu unul dintre consultantii nostri educationali in care acesta te va ajuta sa intelegi fiecare pas de la zero la angajare in domeniul IT, impreuna cu un plan educational personalizat pe care tu sa-l urmezi in functie de aria din IT care se potriveste cel mai mult cu tine, ca persoana.

Ai intrebari?


Scrie-ne pe chat-ul din partea dreapta a paginii sau pe mail la adresa [email protected] si colega mea, Maria, te va ajuta cu drag!