Aparitii media

Peste 1.000 de cursantišŸ‘‡ se pregatesc deja de domeniul IT ca Administratori de Retea, iar o parte deja lucreaza la companii precum Atos, Nokia, Huawei, DB Schenker


Descopera cursul online despre Retelele de Calculatoare pentru incepatori la care s-au inscris peste 1.000 de cursantišŸ‘‡


Inveti de la zero ce ai nevoie sa stii pentru un job in IT ca Administrator de Retea

Ce reprezinta Retelele de Calculatoare?


OĀ retea de calculatoareĀ reprezinta unĀ ansamblu de dispozitiveĀ (PC-uri, Routere, Switch-uri etc.) interconectate, care pot comunica (schimba informatii) intre ele, iar acest curs te va ajuta sa inveti cum sa le legi intre ele si sa dai viata conexiunii intre dispozitive.

De ce sa alegi cursul de Retele de Calculatoare?

1) Economistesti timp pretios

Am adunat toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc pentru a invata Retelele de la 0. Asa ca nu va mai fi nevoie ca tu sa stai sa pierzi ore intregi pe net cautand fel si fel de detalii pentru ca ai totul pregatit deja.

2) Pui in practica ceea ce inveti

Cursul vine la pachet si cu exercitii practice. Rezolvandu-le, contribui la sedimentarea informatiilor primite. Deci avantajul tau e dublu: ai intr-un singur loc atat informatii concrete, cat si exercitii practice pentru ca tu sa accelerezi procesul tau de invatare.

3) Faci primii pasi spre un job bine platit ca administrator de retea

Odata ce intelegi bazele retelelor, vei putea sa progresezi in aceasta arie. Scopul acestui material e ca oricine sa inteleaga primii pasi,Ā fara a avea cunostinte de calculatoare sau de matematica. In final avand si abilitati de a lucra pe un proiect, te vei putea angaja.

Ce vei face ca Administrator de Retele Calculatoare?


De la proiectarea (designul) retelei, la configurarea, la administrarea, mentenanta (troubleshooting) si monitorizarea retelelor si a sistemelor de calcul, toate acestea vor intra in activitatea ta de zi cu zi odata ce vei ajunge sa te angajezi in domeniu.

Cine vrea sa devina administrator de retele, are nevoie sa-si dezvolteĀ competentele hardware si software.Ā Pana la urma vei invata sa proiectezi, sa instalezi, sa configurezi si sa intretii retelele de calculatoare din cadrul firmei.

Lista atributiilor unui administrator de retele este urmatoarea:

  • proiectarea, instalarea si administrarea infrastructurii de retea
  • asigurarea functionalitatii retelei de calculatoare si a echipamentelor de conectare si de comunicatii
  • administrarea serverelor
  • interconectarea retelelor si accesul la reteaua globala Internet
  • proiectarea si aplicarea strategiei de securitate a retelei
  • instruirea si asistarea utilizatorilor.

Cat poti castiga ca administrator de retele?


In primul an de activitate salariile media se incadreaza intre 3.000 - 4.000 RON/luna net si pot depasi suma de 6.500 RON/luna net intr-o perioada de mai putin de 3 ani de la angajare. Odata ce acumulezi experienta si incepi sa performezi in domeniu vei putea atinge si chiar depasi suma de 10.000 RON/luna net, in Romania.

Ce companii angajeaza in Romania?

Cele mai mari companii au nevoie de admnistratori de retea pentru a le putea gestiona sistemele informatice. Aici vorbim de companiile din telecom (Vodafone, Orange, Digi, Telekom), precum si furnizorii de servicii IT (Atos, Luxoft, Hella, Amazon, Voxility, Bitdefender, etc.) si multe alte firme atat din tara cat si din afara care sunt in (disperare) cautare de personal calificat.

Marea majoritate a oamenilor incep si nu reusesc, dar eu cred ca pot face lucrurile altfel. Cred in putereaĀ informatiei, aĀ practiciiĀ deliberate si aĀ comunitatiiĀ care poate produceĀ rezultateĀ predictibile pentru oricine este asumat si doreste sa lucreze in IT.

Ce iti ofera platforma de cursuri IT by Ramon Nastase?Ā Pe scurt, cursul de Retele de Calculatoare, in limba romana, structurate pe saptamani, ajutor, suport, comunitate, Webinarii de TOP pentru inceput + angajare in IT si o platforma moderna care te va ajuta sa inveti in ritmul tau si sa aplici lucrurile la un nivel inalt.

Ca sa nu mai lungim vorba, te invit sa apesi pe butonul de mai jos pentru a incepe in IT prin Retelele de Calculatoare!

PS: pe langa toate acestea ai 30 de zile perioada de garantie de retur a banilor, deci esti fara riscuri.

De ce sa te inscrii la cursul de Retele de Calculatoare?


Structura si explicatii clare

Internetul si facultatile sunt pline de explicatii, dar oare le si putem intelege? In cadrul cursurilor IT, folosesc o structura de invatare pe saptamani (care te ajuta sa inveti intr-un mod organizat) si termeni clari in limba romana, pe intelesul tuturor, cu scopul de a te ajuta sa asimilezi informatia mult mai rapid si usor.

80% Practica, 20% Teorie

Accentul cade pe practica pentru ca este singurul mod prin care poti invata cu adevarat. Pe langa exemplele practice din tutoriale, vei avea si un set de exercitii de rezolvat cu scop de aprofundare si consolidare a noilor tale abilitati.

Acces nelimitat 24/7 pe viata

Prin contul pe platforma beneficiezi de flexibilitatea propriului program de studiu. Odata inscris la cursuri le vei putea parcurge in ritmul tau, oricand doresti, de pe orice dispozitiv, pe viata.

Odata ce te-ai angajat iti recupezei banii inca de la primul salariu


Fara stres si program, inveti in ritmul tau
Primesti ajutor si suport pe durata invatarii

Ce primesti odata inscris?

Cursul online, structurat pe saptamana, insumand 20 ore de continut video + exercitii practice  [Week 0] I. Sfaturi pentru o cariera de succes in IT
Available in days
days after you enroll
  [Week 1] II. Pregatirea pentru Certificarea Cisco
Available in days
days after you enroll
  [Week 1] III. Notiuni generale despre Retelistica
Available in days
days after you enroll
  [Week 2] IV. Modelul OSI
Available in days
days after you enroll
  [Week 3] V. Modelul OSI in Termeni Practici
Available in days
days after you enroll
  [Week 4] VI. Configurarea Echipamentelor de Retea
Available in days
days after you enroll
  [Week 5] VII. Tot ce trebuie sa stii despre IPv4
Available in days
days after you enroll
  [Week 6] VIII. Tot ce trebuie sa stii despre IPv6
Available in days
days after you enroll
  [Week 7] IX. Administrarea unui LAN - Switch-uri
Available in days
days after you enroll
  [Week 8] X. Administrarea unui WAN - Routere
Available in days
days after you enroll
  [Week 9] XI. Servicii de Retea
Available in days
days after you enroll
  [Week 10] XII. Securitatea in Retelele Locale
Available in days
days after you enroll
cursuri it ramon nastase

BONUS #1: Acces in grupul VIP de pe Facebook cu peste 1500 de membri


Comunitate, ajutor, suport, resurse din partea sute de membri din cadrul comunitatii private a platformei la care poti apela pentru a depasi blocajele intampinate.

cursuri it ramon nastase

BONUS #2: Webinarii de TOP pentru un START in IT asa cum trebuie


De la dezvoltarea deĀ abilitati tehnice, la gasirea motivatiei, la pregatirea pentru interviurileĀ deĀ angajare, gasesti discutii si explicatii pentru etapele prin care ai nevoie sa treci (pornind de la zero) pentru aĀ incepe sa lucrezi in IT in 12 luni sau mai putin. Inscrie-te la curs, parcurge webinariile siĀ vei vedea ca se poate si pentru tine!

cursuri it ramon nastase

BONUS #3: eBook - Retele de Calculatoare


Invata Retele de Calculatoare intr-un mod simplu si rapid, de la zero. Proiectezi, configurezi, administrezi. Acest Ghid te va lua de la zero si te invata cum functioneaza Retele de Calculatoare si Internetul. Mai intai inveti teoretic, dupa care aplici practic si astfel invatand sa administrezi retelele.


cursuri it ramon nastase

Diploma de absolvire a cursului


Dupa finalizarea acestui curs online vei primi o diploma de finalizare. Diploma nu este acreditata de minister, dar va atesta faptul ca ai parcurs un curs de specializare in domeniul IT si te va ajuta in procesul de angajare.

De la cine vei invata?


Eu sunt Ramon Nastase, ma consider a fi unĀ IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferiĀ Libertatea, Progresul si BucuriaĀ de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.Ā Ā 

Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut in ultimii 10 ani si sa le pun intr-unĀ format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca.

Sunt trainer, autor si consultant educational care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.

Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer in corporatie si cunosc cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu si clar.Ā 

In ultimii 10 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:

ā€“ am instruit personal peste 300 de persoane

ā€“ sustinut peste 1.000 de ore de trainingĀ 

ā€“ instruiesc peste 4.100 de cursanti online

ā€“ particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu

ā€“ dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu: Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102

Experienta cursantilor


Narcis s-a angajat in IT in doar 6 luni


Andrei si-a descoperit pasiunea prin IT


Ai garantie 100% de retur a banilor timp de 30 de zile

Daca nu esti multumim de curs, imi poti scrie la [email protected] si iti voi returna banii.

Ce pierzi daca nu te inscrii acum la cursurile IT?


Oricine care da cu piciorul intr-o oportunitate de care s-ar bucura si de la care ar prinde avant si curaj, pana la urma isi asuma si anumite pierderi.Ā 

Pe scurt, ajungi sa investesti timp si bani, dar castigi mai mult timp si mai multi bani (media salariala din IT find de 7.000 RON/luna net).


Timp irecuperabil


Cu cat amani mai mult decizia, mai pierzi o luna si inca una, si inca una in care nu apuci sa faci ceea ce iti place si nu ai rezultate.

Usurinta de a invata


Pierzi o structura de curs flexibila, special gandita pentru cei care vor sa invete si sa intre in IT chiar si de la zero.

Repeti aceleasi greseli


Te vei intoarce la situatia in care te pui sa inveti sa codezi si nu stii de unde sa te-apuci dupa primul bug, pentru ca nu ai o comunitate care sa te sustina si sa vina cu raspunsuri la detalii

Raspunsuri la Intrebari Frecvente


0) Plata se face doar in Euro?

Preturile sunt afisate in Euro, iar plata se face in RON.


1) In cat timp primesc accesul la curs dupa cumparare?

Pe mail, in maxim 24 de ore de la efectuarea platii.2) Pot face plata prin transfer bancar?

Da, poti face plata prin transfer bancar daca ne trimiti un mail al [email protected]tase.ro cu titlul "Transfer bancar, curs IT", iar colegii mei vor reveni catre tine cu detaliile de transfer.3) Daca nu sunt multumim de curs, pot cere banii inapoi?

Da, in termen de 30 de zile de la efectuarea platii, ai dreptul de a face cererea de retur printr-un mail la [email protected]4) Daca nu ma descurc pot sa-ti pun intrebari?

Da, ai la dispozitie comunitatea de pe Facebook (grupul privat de discutii) unde poti sa adresezi intrebarile tale.5) Nu am studii in IT. Dupa ce parcurg activ cursul ce sanse am sa profesez in acest domeniu?

Daca nu ai terminat o scoala in domeniul IT, nu-ti fa probleme. Adevarul este ca ai toate sansele de a lucra in acest domeniu. De ceea ce ai nevoie este focus si practica in directia in care doresti sa-ti dezvolti o cariera. Cursurile IT te vor ajuta sa obtii o directie clara in cariera, sa stii ce job ti se potriveste si sa afli ce ai nevoie sa inveti pentru a te angaja in domeniul IT. Odata ce aceste lucruri iti sunt clare, te poti apuca sa inveti din cursurile tehnice care te pregatesc pentru acel job.6) Cum sa incep in IT? Care sunt pasii?

Exista 6 etape prin care ai nevoie sa treci (Definirea obiectivelor de cariera ā†’ Directia in IT ā†’ Invatarea tehnica ā†’ Pregatirea pentru angajare ā†’ Interviul de angajare ā†’ Performarea in IT). Incepe prin a programa o discutie cu unul dintre consultantii nostri educationali in care acesta te va ajuta sa intelegi fiecare pas de la zero la angajare in domeniul IT, impreuna cu un plan educational personalizat pe care tu sa-l urmezi in functie de aria din IT care se potriveste cel mai mult cu tine, ca persoana.

Ai intrebari?


Scrie-ne pe chat-ul din partea dreapta a paginii sau pe mail la adresa [email protected] si colega mea, Maria, te va ajuta cu drag!